orientatiedag

Zes keer per jaar organiseren wij een oriëntatiedag voor geïnteresseerden die overwegen deel te nemen aan ons traject. Je krijgt op deze dag goed inzicht in wat de BouwAkademie is: wat hebben wij te bieden en wat verwachten we van jou? Ook kun je rondkijken op onze werkplek en vragen stellen.

Wil je graag deelnemen? Check voordat je je aanmeld of jij past bij het profiel van de BouwAkademie: Profiel Kandidaten

 
 

 

onze Deelnemers


Teamwerk en persoonlijke ontwikkeling behoren tot onze kernwaarden. Door deelnemers van verschillende leeftijden en achtergronden te laten samenwerken ontstaat er een werkomgeving waarin iedereen van elkaar kan leren en levenservaringen kan delen.

Bij de BouwAkademie krijgen deelnemers de kans om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen (en uit eventuele persoonlijke problematiek te groeien) in een laagdrempelige maar resultaatgerichte omgeving. Enthousiasme is daarvoor de basis. Ons doel is om deelnemers te triggeren om (weer) uit eigen motivatie en overtuiging aan de slag te willen. 

Voor de selectie van onze deelnemers werken we onder andere samen met re-integratie bureaus, gemeentelijke diensten, jongerenwerk en buurthuizen.

Wil je meedoen met de BouwAkademie? Of wil je meer weten? Neem hieronder contact met ons op.